Politică

Priorităţile noii conduceri a PDL: continuarea modernizării României şi câştigarea alegerilor din 2012

<p><img src="documente/stories/05_mai/17_ziua/03-emil_boc123.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Reales preşedinte al partidului de guvernământ, Emil Boc, reiterează ţintele pentru anul în curs: continuarea reformelor şi pregătirea pentru alegerile din 2012.</p>

Preşedintele PDL, Emil Boc, a afirmat în noaptea de duminică spre luni, după încheierea Convenţiei Naţionale a partidului, că principalele priorităţi ale noii conduceri sunt continuarea modernizării României şi câştigarea alegerilor din 2012.

“Principala responsabilitate a noii conduceri este aceea de a continua eforturile de modernizare a ţării, astfel încât cei în slujba cărora ne-am pus activitatea politică, cetăţenii, oamenii, să resimtă în vieţile lor faptul că PDL guvernează România şi promovează acele politici care, după doi ani grei, să vină să aducă atât de mult dorita prosperitate pe care o aşteptăm începând cu sfârşitul acestui an şi mai ales anul viitor. Pentru că, după cum s-a putut constata, stoparea declinului economic nu mai este o vorbă, este o realitate. (...) Dar suntem conştienţi că ieşirea din recesiune este doar primul pas pentru ieşirea ţării din criză”, a spus Emil Boc.


Preşedintele PDL a accentuat că cea mai dificilă responsabilitate va fi câştigarea competiţiilor electorale din 2012. “Actuala conducere are şi sarcina dificilă de a menţine PDL ca partid al învingătorilor în politică. Pentru asta trebuie să continuăm acea politică pe care am făcut-o din 2004 încoace, şi anume politica rezolvării problemelor oamenilor. Avem o competiţie grea cu Alianţa Socialistă, sunt mai încrezător ca niciodată că prin noua echipă pe care mi-a oferit-o Convenţia Naţională putem să menţinem în continuare în opoziţie Alianţa Socialistă şi să recâştigăm în 2012 votul românilor”, a explicat liderul democrat-liberalilor.

“Am ieşit întăriţi din alegerile interne, nimeni şi nimic nu poate dezbina acest partid. Am fost, suntem şi vom rămâne un partid de învingători”, a concluzionat Emil Boc, citat de Agerpres.

Ultimele Stiri
abonare newsletter