Politică

Alin Tișe: ACL va ataca OUG privind migrația primarilor

Senatorul clujean Alin Tişe a anunțat vineri, 29 August 2014, că Alianța Creștin-Liberală (ACL) va ataca OUG privind migrația primarilor de la un partid la altul la toate instituțiile europene abilitate, la Curtea Constituțională a României cât şi la instanța de judecată şi va cere restabilirea situației anterioare acestui act abuziv.

Alin Tișe consideră că OUG privind migraţia primarilor „este o crimă administrativă, un atac la adresa statului de drept şi a autonomiei locale. Prostituție politică. OUG „Primari luați cu japca” şi „furatul de consilieri” este de tipul „dacă nu treci la noi, nu vezi fonduri de la buget”. Argumentul pesedist al blocajului/boicotului în administrația locală de către PDL și PNL care au schimbat majoritățile locale după ruperea USLE cea mai groasă minciună a lui Ponta, campionul absolut la minciuni în istoria modernă a României”.

De asemenea, senatorul clujean mai afirmă că premierului Victor Ponta și vice-premierului Liviu Dragnea „nu le pasă de democrație, ci vor sa ia cu japca primari şi consilieri prin presiuni și amenințări de tipul „dacă nu treci la noi, nu vezi fonduri de la buget”, ca să-i fie de folos lui Ponta în campania pentru prezidențiale.Argumentul boicotului pe care l-ar face ACL în teritoriu este unul pur bolșevic, o găselniță bolșevică, de tipul „noi facem o mârșăvie, dar ne acoperim acuzând victimele”. E ca şi cum ai spune că de mâine timp de 15 zile poți sa conduci pe roșu sau că eşti necăsătorit 15 zile deși ai contract de căsătorie cu soţia! Prostituție politică”, afirmă Alin Tișe într-un comunicat remis presei.


Acesta a mai anunțat că ACL va ataca OUG la toate instituțiile europene abilitate, CCR cât şi instanța de judecată şi va cere restabilirea situației anterioare acestui act abuziv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter