Politică

Seplecan îi cere prefectului să verifice legalitatea actelor prin care a fost demis viceprimarul de la Câmpia Turzii

Viceprimarul de la Câmpia Turzii, liberalul Dorin Lojigan, a fost schimbat zilele trecute din funcţie, prin votul consilierilor locali. Preşedintele executiv al PNL Cluj Mihai Seplecan îi cere prefectului judeţului să verifice legalitatea acestei schimbări.

„În numele acestei clamate verificări de legalitate şi aplicare strictă a legii indiferent de majoritate, îl rog pe prefectul Gheorghe Vușcan să se reîntoarcă grabnic din concediul de odihnă și să verifice legalitatea actelor emise de către Consiliul local Cîmpia Turzii, 21 august 2014, cu ocazia destituirii din funcția de viceprimar al municipiului a domnului Dorin Lojigan și numirea înlocuitorului acestuia.

Poate să-l roage telefonic pe noul apolitic subprefect să facă domnia sa o analiză de specialitate.


Sper ca într-adevăr acțiunile Instituţiei Prefectului judeţului Cluj să vizeze respectarea legii inclusiv de către noua majoritate formată la nivelul Consiliului Local Cîmpia Turzii, nu numai a celei de la nivelul Consiliului Judeţean Cluj", a declarat Mihai Seplecan.

Consilierii locali social-democrați din Câmpia Turzii, alături de cei de la PC, PPDD și UDMR au votat joi schimbarea viceprimarului, înlocuindu-l pe liberalul Dorin Lojigan cu conservatorul Avram Gal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter