Politică

Revin căsătoriile în foişorul din Parcul Central

<p />Primăria Cluj-Napoca a anunţat că, începând de mâine, 14 mai, oficierea căsătoriilor se va face în foişorul din Parcul Central „Simion Bărnuţiu”. Pentru acest sfârşit de săptămână au fost programate 56 de căsătorii, dintre care 38 vor avea loc sâmbătă şi 18 duminică.

Căsătoriile se vor organiza anul acesta în foişorul din Parcul Central în fiecare sfârşit de săptămână până în luna octombrie. Prin urmare, oficierea căsătoriilor în foişor nu va fi afectată de lucrările de modernizare a parcului şi a clădirii Cazino, care au demarat luna trecută.

Vă reamintim că, începând din decembrie 2010, municipalitatea a introdus un nou serviciu pentru a veni în sprijinul cuplurilor clujene care doresc să se căsătorească – programarea online a căsătoriei. Aplicaţia de rezervare online a datei căsătoriei civile este disponibilă de pe site-ul Primărei Cluj-Napoca. Un număr1.218 cupluri au ales să-şi programeze căsătoria online pentru 2011.


În 2010 şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de Stare Civilă al Primăriei Cluj-Napoca 2.280 de cupluri, iar anul acesta, până în prezent, au fost oficiate 437 de căsătorii.        M.O.

abonare newsletter