Politică

Social democraţii au mers prin comune

<p />Social democraţii clujeni s-au întâlnit din nou cu cetăţenii din comunele clujene, pentru a dezbate problemele din mediul rural.

Potrivit reprezentanţilor PSD Cluj, discuţiile s-au purtat în comunele Apahida, Ţaga, Mintiu Gherlii şi Câţcău, dar şi în municipiul Turda. La întâlniri au participat parlamentari şi lideri ai social democraţilor. Oamenii din mediul rural s-au plâns de întârzierea plăţii subvenţiilor, preţul foarte mare al motorinei şi al lucrărilor agricole.

“În Sânnicoară, oamenii se plâng de faptul că despăgubirile care le-au fost acordate pentru terenul aferent Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca sunt foarte mici ca şi sumă, iar plata lor a fost întârziată”, a precizat Ivan Ilarie, vicepreşedintele PSD Cluj. De asemenea, potrivit reprezentanţilor PSD Cluj, oamenii s-au plâns şi de desfăşurarea lucrărilor la unele drumuri, cum ar fi cel din în comuna Câţcău, unde se lucrează la DN 1C Dej – Baia Mare, drum care va fi spart însă peste câteva luni pentru lucrările de canalizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter