Politică

Papahagi, după demisia lui Baconschi: Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. "Dar, Doamne, până când?"

Adrian Papahagi a scris pe Facebook, referitor la demisia lui Teodor Baconschi din PMP, că "este o înfrângere majoră pentru Elena Udrea, care a preferat să se înconjoare cu sicofanţi fără anvergură" şi adaugă: "Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. Mă întreb, arghezian: «dar, Doamne, până când?»".

"Teodor Baconschi a demisionat azi din Partidul Mişcarea Populară. A fost membru fondator al partidului, iar organizaţia pe care creat-o şi a condus-o la Sectorul 1 a obţinut primul scor pe ţară la alegerile europene. Este o înfrângere majoră pentru noul preşedinte, Elena Udrea, care a preferat să se înconjoare cu sicofanţi fără anvergură şi a marginalizat complet vocile critice din partid. Poate fi mulţumită: a scăpat de un odios intelectual cu doctorat la Paris (mai rezistă totuşi vreo 3-4 în partid, însă nu se ştie pentru câtă vreme)", a susţinut Papahagi.

El mai spune că Teodor Baconschi va rămâne mereu prietenul său şi că îi înţelege "integral dezgustul pentru politică".


"Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. Mă întreb, arghezian: «dar, Doamne, până când?»", mai scrie Papahagi, în finalul mesajului postat joi pe contul său de Facebook.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a postat, joi, pe Facebook, o scrisoare adresată preşedintelui PMP, Elena Udrea, prin care o anunţă că demisionează din formaţiunea pe care o conduce.

Ultimele Stiri
abonare newsletter