Politică

Primul congres PMP are loc sâmbătă. Udrea, Papahagi, Funeriu, Rădulescu, Vişan vor şefia partidului

Aproximativ 1100 de delegaţi ai PMP se vor reuni, sâmbătă, în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege preşedintele PMP, pentru această funcţie candidând Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan.

Delegaţii la Congresul PMP, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, vor alegere preşedintele partidului, opt vicepreşedinţi, opt secretari executivi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi.

Elena Udrea Şi Daniel Funeriu vor candida doar pentru funcţia de preşedinte al partidului, în timp ce ceilalţi competitori vor mai candida şi pentru alte funcţii. Astfel, Adrian Papahagi va candida şi pentru un post de vicepreşedinte pe strategii şi relaţii politice, Adrian Rădulescu pentru secretar executiv, iar Gelu Vişan pentru o funcţie de secretar general adjunct.


Concurenţă mai mare, cinci pe un loc, este la funcţia de vicepreşedinte pentru strategii şi relaţii politice, post la care aspiră Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Ştefan Vlaston, Radu Mihai Cristescu şi Iulia Mirescu.

Etichete: elena udrea pmp
Ultimele Stiri
abonare newsletter