Politică

Deputatul liberal Adrian Oros cere demisia lui Uioreanu, pentru eşecul de la alegeri

Rezultatele slabe obţinute de liberalii clujeni la alegerile europarlamentare, atât la nivel de municipiu, cât şi la nivel de judeţ, agită spiritele în PNL Cluj. Deputatul clujean Adrian Oros a cerut astăzi demisia de onoare a liderului organizaţiei judeţene, Horea Uioreanu.

„În urma rezultatelor dezastruoase obţinute de PNL Cluj la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, solicit demisia de onoare a preşedintelui Horea Uioreanu, de la conducerea partidului, din următoarele motive: a obţinut cel mai slab scor al unui preşedinte de consiliu judeţean PNL din ţară, a preluat partidul de la Marius Nicoară de pe primul loc în judeţ aducându-l  la dezastruosul rezultat de 13,75 %, este un preşedinte interimar, fără legitimitate, care a reuşit să îşi atingă doar jumătate din targetul propus“, spune Oros.

Nu în ultimul rând, arată parlamentarul clujean, Uioreanu „a distrus organizaţia municipală, PNL Cluj-Napoca, readucând-o la scorul ruşinos de sub 10%, unde a mai fost  acum 5 ani, când dânsul era preşedinte“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter