Politică

Cecan a demisionat din funcţia de consilier judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu a precizat că în locul lui Eugen Cecan va veni liberalul Rareş Pop.

Directorul Direcției Regionale a Drumurilor și Podurilor(DRDP) Cluj din subordinea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania(CNADNR), Eugen Cecan, deținea, până astăzi, în incompatibilitate și funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean(CJ) Cluj, fiind cercetat de ANI.

Acesta a demisionat din funcţie, din motive personale, spune el. „Am demisionat din motive personale, nu au fost altele, aşa am considerat eu“, a declarat Cecan pentru Monitorul de Cluj. Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a confirmat, de altfel, demisia lui Cecan.


Următorul pe listă, Rareş Pop

După plecarea lui Eugen Cecan, locul său în forul judeţean va fi preluat de un alt liberal, mai exact supleantul Rareş Pop, în cadrul unei şedinţe de consiliu judeţean, potrivit procedurii. „Demisia este un act unilateral, există un precedent în ce priveşte incompatibilitatea, într-un alt judeţ. În locul său va veni Rareş Pop, el este următorul“, a declarat Horea Uioreanu.  

Alte mişcări în CJ?

Zvonistica spune că în Consiliul Judeţean apele s-ar putea tulbura şi mai mult, în perioada următoare. Se pare că un alt apropiat de-al lui Uioreanu, din forul judeţean, este pe picior de plecare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter