Politică

Licitaţia pentru linia de tramvai, contestată

<p>Licitaţia pentru reabilitarea liniei de tramvai din bani europeni pe două tronsoane, Mănăştur – Piaţa Gării şi Piaţa Gării – Bulevardul Muncii a fost contestată de unul dintre ofertanţii descalificaţi, compania Martin Rose.</p> <p />

Vă reamintim că municipalitatea a atribuit contractul pentru reabilitarea liniei de tramvai consorţiului Swietelsky Baugesellschaft GmbH -Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup pentru suma de 104 milioane de lei. Prin contestaţia depusă, Martin Rose, care a depus o ofertă în asociere cu firma Diferit, solicită anularea rezultatului licitaţiei şi luarea în calcul şi a ofertei sale. Concret, reprezentanţii Martin Rose se declară nemulţumiţi că oferta lor a fost descalificată pe motiv că nu a corespuns caietului de sarcini/proiectului tehnic.

Vă reamintim că la această licitaţie s-au depus şapte oferte din partea: Alpine SA, Balzola Construcţii SRL, ISAF – Societate de Semnalizări şi Automatizări Feroviare SA, Mari-Vila Com SRL, Martin Rose România, Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti SA şi Swietelsky Baugesellschaft GmbH -Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup. Dintre acestea, s-au calificat doar două, respectiv cea a ISAF - Societate de semnalizări şi Automatizări Feroviare SA, în valoare de 111,1 miliioane de lei si cea a asocierii declarate în final câştigătoare. M.O.

abonare newsletter