Politică

EnergoBit dotează noul sediu al Consiliului Judeţean

<p>Compania EnergoBit este câştigătorul licitaţiei pentru dotarea tehnică a noului sediu al Consiliului Judeţean Cluj, situat pe strada Dorobanţilor nr. 106.</p> <p />

Vă reamintim că la licitaţia ce a avut loc în luna martie au fost depuse doar două oferte, din partea firmelor Quartz Matrix Iaşi şi EnergoBit Cluj. Ieşenii de la Quartz Matrix au cerut un preţ de 231.746 de lei fără TVA, iar EnergoBit s-a prezentat la licitaţie cu o propunere financiară de 208.825 de lei fără TVA. EnergoBit va trebui să doteze tehnic sala de şedinţe a forului judeţean, urmând să livreze un sistem de conferinţă şi vot electronic, un sistem de sonorizare pentru sala de şedinţe, videoproiectoare, echipament de proiecţie de televiziune, sistem de reţea wireless şi echipamente informatice. Potrivit documentaţiei de licitaţie, firma declarată câştigătoare va trebui să livreze echipamentele în termen de 30 de zile de la atribuirea contractului.

De asemenea, tot în perspectiva mutării Consiliului Judeţean în noul sediu, în curând va fi demarată o nouă licitaţie pentru achiziţia mobilierului. Vă reamintim că licitaţia demarată iniţial în vederea achiziţonării mobilierului a fost anulată, iar apoi contestată în instanţă. „Licitaţia pentru mobilier va fi reluată cât mai curând. Dorim ca zilele următoare să trimitem documentaţia către SEAP”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Bica. În ceea ce priveşte mutarea propriu-zisă în noul sediu, aceasta va avea loc cel mai probabil abia în cursul verii.

abonare newsletter