Politică

Daniel Buda: „Comisia de la Veneţia l-a declarat pe Victor Ponta repetent la disciplina de Drept Constituţional!“

Liderul PDL Cluj Daniel Buda consideră că cei doi parteneri de guvernare, Crin Antonescu şi Victor Viorel Ponta, trebuie să îşi asume public eşecul procesului de revizuire Constituţională, „proces gestionat de comisia coordonată în totalitate de membri ai PSD şi PNL, în frunte cu Crin Antonescu“.

„Comisia de la Veneţia a transmis un raport prin care a dat de pământ cu proiectul de revizuire a Constituţiei al PSD-PNL.

Proiectul celei mai importante legi a României, elaborat de pseudo-juriştii USL, s-a dovedit a fi un eşec total, Comisia criticând dur neconcordanţele care s-au dorit a fi incluse în interiorul Legii Fundamentale. Intenţiile vădite ale lui Ponta şi Antonescu, de a afecta valorile şi principiile Constituţionale ale României, nu au rămas din fericire, fără ecou în faţa Comisiei de la Veneţia.


Din păcate însă, cetăţenii României sunt umiliţi în continuare în Europa, pentru derapajele celor care ar fi trebuit de fapt să le reprezinte interesele. Le solicit aşadar lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu să îşi asume public acest eşec şi să demisioneze din toate funcţiile pe care aceştia le deţin“, a declarat preşedintele PDL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter