Politică

Udrea, despre mitingul PDL de la Cluj: Orice protest împotriva Guvernului este binevenit

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, referitor la mitingul organizat de PDL la Cluj, că "orice protest împotriva Guvernului este binevenit" şi a arătat că Mişcarea Populară va face mitinguri atât la Iaşi, cât şi la Cluj.

Elena Udrea a fost întrebată cum comentează faptul că, la Cluj, PDL a organizat un miting în paralel cu o acţiune a Fundaţiei Mişcarea Populară, organizată la Bucureşti.

"Orice protest împotriva Guvernului este binevenit. Deci, orice acţiune este binevenită, indiferent cât de mare este acţiunea şi câtă lume se mobilizează, e binevenit şi protestul de la Cluj şi sperăm că vor mai fi şi altele. Noi, cei de la Mişcarea Populară, vom mai face un mare miting la Iaşi şi unul la Cluj", a răspuns Elena Udrea, conform Mediafax.


Ea a amintit că Partidul Mişcarea Populară a organizat un miting la Bucureşti împotriva accizei pe combustibil.

"Cred că domnul Ponta nu va renunţa la acciza la combustibil, la creşterea preţului la combustibil la 1 aprilie. Deci, voi rămâne pe tocuri şi în blugi", a spus Udrea, menţionând că ea promisese că va renunţa la pantofii cu toc dacă Ponta renunţă la scumpirea preţului la motorină şi benzină de la 1 aprilie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter