Politică

Pedeliştii clujeni vor depune la Prefectură "Cartea Neagră a Minciunilor Guvernării USL"

PDL Cluj va depune, luni, 17 martie, la Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, "Cartea Neagră a Minciunilor Guvernării USL", document ce include "un inventar al tuturor promisiunilor neonorate ale unui guvern care s-a afirmat în faţa României doar prin circ, minciună şi demagogie", - conform reprezentanţilor partidului.


În comunicat trimis de reprezentenţii PDL Cluj se arată următoarele: "Minciunile cuplului Ponta-Antonescu nu pot fi trecute uşor cu vederea, mai ales acum când Antonescu se dezice de acţiunile sale din perioada celor 2 ani de coabitare cu PSD, erijându-se într-un lider al opoziţiei. De asemenea, nu pot fi daţi uitării nici miniştrii şi parlamentarii giraţi de acest colos distructiv, care astăzi au probleme grave cu justiţia sau se află chiar în penitenciare. USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan".

"PDL Cluj va înmâna acest document prefectului judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, "în speranţa că va lectura cu interes minciunile la care, inclusiv domnia sa a fost părtaş", se mai arată în comunicat. 


Filiala PDL din Cluj transmite că va organiza sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 11, în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca, un miting naţional împotriva USL-USD, la care sunt aşteptate să participe peste 15.000 de persoane din toată ţara. 

 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter