Politică

Boc: Rareş Niculescu este singurul candidat din Cluj la europarlamentare

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc a declarat că nu ştie de existenţa mai multor candidaţi din partea PDL Cluj la europarlamentare.

Emil Boc a afirmat miercuri că alt candidat în afara lui Rareş Niculescu nu există din partea PDL Cluj. „Eu ştiu doar de candidatura lui Rareş Niculescu, el şi-a anunţat candidatura şi a fost aprobată de Biroul Permanent Judeţean al PDL. Alt candidat nu este la Cluj în acest moment. Asta s-a discutat oficial până acum, altceva nu ştiu”, a spus fostul preşedinte al PDL, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda va candida la europarlamentare, Emil Boc a răspuns că nu ştie de existenţa unui alt candidat în afara lui Rareş Niculescu.


În urmă cu câteva zile, Daniel Buda a precizat că o candidatură la alegerile europene nu reprezintă o prioritate pentru el. „Clujul are deja un candidat desemnat, este vorba de Rareş Niculescu. Nu cred că vor fi din Cluj doi candidaţi pe locuri eligibile, nu ar fi corect faţă de alte regiuni”, a spus Buda.

Recent, preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că şi-ar dori ca Daniel Buda să se afle pe lista partidului pentru europarlamentare, pentru că acesta reprezintă cea mai puternică regiune ca performanţă electorală a partidului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter