Politică

Lideri PNL susţin RETRAGEREA miniştrilor liberali de la guvernare

Mai mulți lideri ai filialelor de judeţ PNL, printre care preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, au declarat că vor susţine retragerea de la guvernare a miniştrilor liberali, în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente care va avea loc marţi seară.

Liderii filialelor de judeţ PNL precum vicepreşedintele PNL Botoșani, Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa și preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu au declarat că sunt de acord cu retragerea de la guvernate a miniștrilor liberali și ieșirea de la guvernare a PNL.

Uioreanu susține retragerea miniștrior liberali

Preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, spune că va susţine, marţi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, retragerea miniştrilor liberali din Guvern.


Horea Uioreanu a declarat, marţi, că liberalii vor trebuie să găsească cea mai bună soluţie la finalul şedinţei.

"Voi susţine în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL retragerea miniştrilor liberali din Guvern. Va fi o dezbatere, să ieşim la finalul şedinţei cu cea mai bună soluţie. Dacă nu ni se acordă ceea ce avem dreptul, nu văd ce rost mai are să stăm în Guvern", a spus Uioreanu.


Potrivit acestuia, Biroul Politic Teritorial al PNL Cluj se va întruni, vineri, pentru a analiza situaţia politică pe plan local, în urma deciziei Delegaţiei Permanente a partidului, indiferent care va fi aceasta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter