Politică

Boc despre înscrierea în PMP: “N-am primit invitaţie. Aşa că unde să mă duc dacă nu am primit invitaţie?”

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc a declarat miercuri că nu a fost invitat să se înscrie nici în fundaţia Mişcarea Populară, nici în Partidul Mişcarea Populară.

Emil Boc a afirmat miercuri că singura invitaţie din partea Partidului Mişcarea Populară face referire la dezbaterea de duminică de la Cluj-Napoca, organizată de fundaţia partidului. “Am primit invitaţie din partea profesorului Marian Preda din partea fundaţiei Mişcarea Populară care organizează duminică, la Cluj, o dezbatere pe tema statului de drept şi am fost invitat în calitate de conferenţiar al Facultăţii de Ştiinţe Politice”, a spus Boc.

Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă cei din Partidul Mişcarea Populară au încercat să îl convingă să se înscrie în partid, fostul preşedinte al PDL a răspuns că nu a fost invitat de nimeni să adere la nou înfiinţatul partid. “Nu m-a invitat nimeni nici într-o parte nici în alta”, a precizat Boc, făcând referire la partid şi la fundaţie.


Fostul preşedinte al PDL a spus că nu a primit invitaţie să se înscrie în fundaţia Mişcarea Populară. “N-am primit invitaţie. Aşa că unde să mă duc dacă nu am primit invitaţie?”, a precizat Boc.

Partidele de dreapta trebuie să lupte împreună împotriva USL

Boc a mai spus că va merge sigur la dezbaterea de duminică, subliniind că partidele de dreapta trebuie să facă front comun împotriva USL. “Ca şi invitat mă voi duce la dezbaterea organizată de fundaţia Mişcarea Populară, iar pentru mine, partidele de dreapta, inclusiv Mişcarea Populară sunt partide partenere, partide care au un singur adversar comun: USL-ul. Şi aşa cred că trebuie să privim viitorul, competiţiile electorale care sunt în faţa noastră: europarlamentarele şi mai ales prezidenţialele”, a afirmat Emil Boc.


Nu se află pe lista primarilor doriţi în PMP

Întrebat dacă se află printre primarii despre care PMP vorbeşte că încearcă să îi atragă în rândul partidului, Emil Boc a spus că nu a fost contactat în acest sens şi că a fost invitat doar la dezbaterea de duminică. “Orice demers al dreptei este extrem de binevenit pentru a arăta faţa adevărată a USL şi de a avea punţi de legătură pe dreapta în vederea promovării unui singur candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie”, a spus Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter