Politică

PNL Cluj o susţine pe Norica Nicolai, la alegerile europarlamentare

Liberalii se vor întâlni, la sfârşitul acestei săptămâni, la Bucureşti, pentru a „bate în cuie“ câteva nume, pentru alegerile europarlamentare.

 Norica Nicolai Norica Nicolai

La alegerile europarlamentare din primăvară, liberalii clujeni o vor susţine pe Norica Nicolai, însă mai au în vedere un nume, anunţă conducerea PNL Cluj.

 „PNL Cluj o susţine pe Norica Nicolai, dar mai are în vedere o a doua poziţie, pe Ovidiu Colceriu, primarul din Sânpaul, care este şi preşedinte al Asociaţiei comunelor din Cluj. În ce îi priveşte pe conservatori, ei vor merge pe lista PSD, din câte ştim“, a declarat preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu.


Formal, în alianţă cu conservatorii

În acest moment, liberalii fac parte formal dintr-o alianţă cu conservatorii, Alianţa de Centru Dreapta (ACD), care nu a fost încă desfiinţată pe motiv că dizolvarea ei ar duce la dispariţia USL. În ce îi priveşte pe conservatori, aceştia au o tradiţie lungă în sensul colaborării cu PSD, Partidul Conservator întrând în Parlament şi în 2009 pe listele aliaţilor de stânga. La începutul anului, conservatorii s-au răzgândit în privinţa alegerilor europarlamentare, după ce în urmă cu doar câteva luni, susţineau sus şi tare că vor merge singuri la acest scrutin.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter