Politică

Noul lider al senatorilor PDL este Dumitru Oprea

Noul lider al senatorilor PDL este Dumitru Oprea, care îl înlocuieşte pe Cristian Rădulescu, potrivit deciziei luate de membrii acestui grup parlamentar, anunţată în şedinţa de luni a plenului Senatului.

De asemenea, fostul lider al grupului PPDD din Senat, Haralambie Vochițoiu, care şi-a anunţat, luni, demisia din partid în plenul Senatului şi afilierea la grupul UNPR, a fost ales vicelider al grupului PSD din această Cameră, anunţul fiind făcut de liderul senatorilor social-democraţi, Ilie Sârbu.

Sârbu a anunţat că grupul senatorial al PSD va avea cinci vicelideri şi nu patru, ca în sesiunea anterioară: Viorel Arcaş, Laurenţiu Coca, Alexandru Cordoş, Sorin Lazăr şi Haralambie Vochiţoiu, scrie Mediafax.


Plenul Senatului a aprobat, prin vot, la propunerea lui Sârbu, ca senatorul PSD Șerban Nicolae să îl înlocuiască pe fostul senator PSD, Toni Greblă, numit judecător la Curtea Constituţională, ca membru în Comisia juridică.

Potrivit deciziei plenului, senatoarea PPDD Vasilica Steliana Miron a fost înlocuită în Comisia juridică de Florina Jipa, senator UNPR afiliat PSD.


 

Etichete: pdl
Ultimele Stiri
abonare newsletter