Politică

Daniel Funeriu se înscrie în Partidul Mişcarea Populară

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu a scris, marţi, pe pagina de Facebook, că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic şi că va cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

"A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic", a scris Daniel Funeriu.

El a mai arătat că intenţionează să ceară încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European.


"Îi invit pe cei care cred într-o Românie modernă şi cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea", a mai scris Funeriu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu

Ultimele Stiri
abonare newsletter