Politică

Azi în Parlament - Adrian Gurzău la adresa lui Ponta: „Dă ordine și dispare”

Deputatul PDL de Cluj, Adrian Gurzău îl acuză pe primul-ministru Victor Ponta - în ceea ce priveşte situaţia României, din cauza ninsorilor din ultimele zile - că „trece pe la Guvern, din când în când să vadă cum stau lucrurile” şi că nu respectă munca fizică, pentru el fiind ”înjositor să dea cu lopata”, singurul exempul pe care îl poate da cetăţenilor fiind cel al hoţiei şi falsificării.

Prezentăm mai jos, integral, comunicatul de presă trimis de Adrian Gurzău:

“Pe purtătorul de necuvânt al Guvernului Mirel Palada l-a luat gura pe dinainte. Care va să zică “domnul Ponta” mai trece pe la Guvern, din când în când, “ca să vadă cum stau lucrurile”. Dacă "slugile" (cei pe care el i-a angajat, că i-a angajat din banii de la maică-sa!) muncesc conform prețioaselor indicații.


Între o masă la Trattoria și o partidă de baschet, probabil. În plus este prea înjositor pentru unul care și-a plagiat până și doctoratul să dea la lopată. Zice purtătorul de necuvânt Mirel Palada: „E un pic de circ ieftin să dea la lopată. Nu premierul trebuie să dea la lopată. El trebuie să coordoneze şi să gestioneze”.

Munca fizică este înjositoare, un circ ieftin, pentru toți cei care nu o respectă. Este înjositoare pentru hoți și leneși. De exemplu, pentru Emil Boc n-a fost înjositor, asta pentru că domnia sa nu este nici hoț, nici leneș și a arătat că respectă munca. La fel, în lumea largă, găsim destule exemple de oameni publică cărora nu le este rușine să transpire și la lopată, nu numai la baschet de fițe. Nici primarul din New York, Bill de Blasio, nu consideră că face circ dacă dă exemplu dând la lopată zăpada din fața locuinței sale din Brooklyn, alături de copilul său, Dante de Blasio (găsiți fotografii pe internet).


Victor Ponta nu poate da decât exemplul hoției, al falsificării propriului CV și al gargarei fără de sfârșit. În timp ce cei pe care-i consideră "angajații săi" (slugile) muncesc, el dă ordine și dispare. Fie pe la câte un meci de baschet, fie pe la câte un chef, la căldurică, în timp ce doi români mor în frig cu lacrimile înghețate pe obraji, din cauza incompetenței sale”, se arată în comunicatul transmis presei de deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău

Ultimele Stiri
abonare newsletter