Politică

Radu Stroe e doar începutul. Vezi ce miniștri urmează să plece!

Guvernul va fi remaniat, o serie de miniştri urmând a fi retraşi din cauza activităţii şterse de la ministere, din cauza problemelor de imagine sau pentru a li se permite să candideze la europarlamentare.

Radu Stroe e doar începutul. Vezi ce miniștri urmează să plece!

Surse liberale au declarat pentru gândul că liderii PNL vor să anunţe o surpriză la Delegaţia Permanentă programată la Sinaia pentru începutul lunii februarie: retragerea din guvern a vicepremierului Daniel Chiţoiu şi cooptarea în echipa guvernamentală a primarului municipiului Sibiu, Klaus Iohannis.

Pentru întărirea echipei guvernamentale, conducerea PNL pregăteşte o remaniere mai amplă, pe lângă numele lui Radu Stroe, care şi-a anunţat demisia azi la solicitarea lui Crin Antonescu, pe lista celor care ar putea să plece se află şi numele ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu.


Şi în tabăra social-democraţilor se pregăteşte în aceste zile remanierea de primăvară, primul post vizat fiind cel al ministrului Dan Nica. Acesta urmează să se afle pe lista PSD pentru europarlamentare. Şi numele ministrului Rovanei Plumb a fost vehiculat pentru a se afla pe lista social-democraţilor pentru Parlamentul European.

Un alt posibil remaniabil din tabăra PSD este ministrul Apărării, Mircea Duşa. Dacă acesta este înlocuit, postul urmează să-i revină vicepremierului Gabriel Oprea, precizează aceeași sursă.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter