Politică

"Echipa Victor Ponta" gafează. Premierul NU a luat masa cu Regele Mihai. Poza postată pe Facebook, o greşeală

Premierul a luat masa cu familia regală vineri la Săvârşin, însă Regele Mihai nu a participat, luând parte Principesa Margareta şi Principele Radu, fotografia de la prânzul oficial cu ocazia aniversării Regelui fiind postată din greşeală de echipa online, se arată într-un mesaj postat pe pagina Facebook a lui Victor Ponta.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă. Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online. La masa de astăzi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu", se arată într-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.

De asemenea, au fost postate două fotografii care îi înfăţişează pe premierul Victor Ponta, soţia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta şi Principele Radu.


O fotografie care îi înfăţişa pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă fusese postată anterior, vineri seară, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

În textul semnat de "Echipa VP" era precizat că  "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I, în cea de-a treia zi de Crăciun, la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă".

Ultimele Stiri
abonare newsletter