Politică

Băsescu despre Legea Insolvenţei: ”Slavă Domnului că a fost reclamată la Curtea Constituţională”

Preşedintele Traian Băsescu este mulțumit de faptul că ordonanța de ordonanţă de urgenţă privind Legea insolvenţei a fost reclamată la Curtea Constituţională.

”Slavă Domnului că această ordonanţă de urgenţă privind Legea insolvenţei a fost reclamată la Curtea Constituţională”, a afirmat președintele României.

Guvernul vrea control total asupra televiziunii publice

El a mai spus, referitor la legea de funcționare a Societăţii Române de Radio şi Televiziune că suspectează Guvernul că vrea să pună sub control total a televiziunii publice.


”Săptămâna trecută am întors la Parlament o lege care modifica legea 41/1994, care este legea de funcţionare a Societăţii Române de Radio şi Televiziune. În această lege există nişte articole care mă fac să suspectez Guvernul, majoritatea parlamentară, că au ca ţintă TVR-ul şi Radioul. Cu toţii ştim că situaţia televiziunii publice este dificilă. Că la televiziunea publică se fac achiziţii de mijloace de transport pe sume uriaşe, în condiţiile în care se confruntă cu probleme financiare majore. Ţinta este punerea sub control total a televiziunii publice. Acesta este un avertismen pe care îl fac public, că se încearcă realizarea unui monopol pe audiovizual, care să includă şi Televiziunea Română”, a declarat Traian Băsescu.

abonare newsletter