Politică

PDL depune marţi moţiune simplă pe tema privatizării CFR Marfă

Conducerea PDL a decis să depună, marţi, moţiune simplă la Camera Deputaţilor pe tema privatizării CFR Marfă cu titlul "Cronica unei alte privatizări eşuate", a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Săftoiu a precizat, după şedinţa BPN, că PDL aşteaptă prin această moţiune răspuns la trei întrebări - ce se va întâmpla cu cei 11.000 de angajaţi ai CFR Marfă, cine îşi asumă răspunderea pentru hotărârea de Guvern care a dus la eşuarea privatizării şi când va fi reluat procesul de privatizare, informează Mediafax.

Ea a adăugat că se impune şi demisia, cel puţin de onoare, a ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu.


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, despre eşecul privatizării CFR Marfă, că premierul Ponta "a vrut să îşi ajute un prieten" şi "a ieşit prost".

"Nu spun că sunt lipsit de date, ci sunt mai intime, de familie. A vrut să îşi ajute un prieten, un amic în orice caz, şi a ieşit prost", a spus Traian Băsescu, într-o emisiune difuzată de B1 TV şi evz.ro.


Privatizarea CFR Marfă a fost discutată de trei ori în CSAT, unde preşedintele Traian Băsescu şi şefii serviciilor de informaţii au spus foarte clar că nu există nimic ilegal şi imoral, a declarat, în replică, premierul Victor Ponta, adăugând că el este prieten cu Gruia Stoica aşa cum este "prieten" şi cu Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter