Politică

Şedinţă de urgenţă a USL. Ponta: Nu m-aţi auzit în trei ani criticându-l pe domnul Antonescu

Liderii USL, în frunte cu Victor Ponta şi Crin Antonescu, s-au întâlnit, de urgenţă, la cabinetul preşedintelui Senatului. La discuţii mai participă Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Dan Radu Ruşanu şi Liviu Dragnea.

Ponta a precizat, la sosire, că întâlnirea are loc după ce a primit un telefon în cursul serii de miercuri de la Antonescu.

Întrebat de jurnalişti ce vor discuta, Ponta a răspuns ironic: "O să discutăm despre ce doriţi dumneavoastră".


Premierul Victor Ponta a precizat, anterior, într-o conferinţă de presă, că în cursul zilei se va întâlni cu liderul PNL, Crin Antonescu, "pentru buna funcţionare a coaliţiei guvernamentale", el spunând că nu crede că se pune problema ruperii actualei majorităţi.

Ponta a spus că este nevoie de normalitate în decizii atât de importante cum este cea privind Roşia Montană.


"Nu m-aţi auzit în trei ani de zile criticându-l pe domnul Antonescu", a spus Ponta, menţionând că el a intervenit atunci când un social-democrat, Olguţa Vasilescu, l-a criticat public pe liderul liberal, potrivit Mediafax.ro.

El a dat asigurări că va menţine o relaţie de respect şi normalitate cu toate forţele politice.


"O politică serioasă nu se face prin polemici publice", a spus Ponta.

Întrebat dacă îi reproşează ceva lui Antonescu, Ponta a răspuns: "Nu reproşez niciodată nimic nimănui".


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Roşia Montană, acuzându-l că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern, că a fentat discuţia legată de exproprieri şi face un joc "parşivel".

Ultimele Stiri
abonare newsletter