Politică

Anastase vrea să-l ajute pe Şova la "Treasure Hunt" ca ministrul să găsească contractul Bechtel

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase s-a oferit, vineri, la şcoala de vară a TDL, să îl ajute pe ministrul Dan Şova, care a anunţat că nu găseşte contractul Bechtel, să joace "Treasure Hunt", iar Traian Ungureanu a anunţat că documentul a fost găsit, după ce Crin Antonescu "dormise" pe el.

sursa foto:mediafax.ro sursa foto:mediafax.ro

"Domnul Dan Şova e bun la desen, e clar că e un tip cu abilităţi, că am văzut cât de des ne-a desenat autostrăzi. Eu sunt convinsă că sunt mulţi oameni în sală, tineri de la organizaţia noastră, care joacă acel joc, Treasure Hunt, sub diversele lui forme, căutătorii de diverse lucruri şi aici cred că l-am putea ajuta să înveţe să joace lucrul acesta, că am văzut că tot ascunde contractul Bechtel, după care se face că-l caută, după care îi pune pe alţii să caute contractul Bechtel şi joacă prost", a explicat Anastase, citat de Mediafax.

Potrivit afirmaţiilor sale, ministrul Şova ar putea să joace mai bine acest joc, "ca să nu se mai joace cu nervii românilor".


În schimb, ironic, europarlamentarul Traian Ungureanu a declarat că, potrivit unei ştiri de ultimă oră, respectivul document a fost găsit.

"S-a găsit contractul cu Bechtel. Dormise Antonescu pe el", a glumit Ungureanu.


Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a glumit, la rândul său, afirmând că ministrul Dan Şova ar trebui să caute contractul cu Bechtel "la maică-sa în birou".

Referindu-se la premierul Victor Ponta, europarlamentarul a menţionat că, în opinia sa, acesta nu ar trebui să intre în somaj, ci are nevoie doar de o schimbare de post. O propunere ar fi, potrivit acestuia, ca Ponta "să stea să se uite la televizor şi să vadă direct deputatul de la Târgu-Jiu cum se joacă în Europa, cum a făcut Pandurii Târgu-Jiu".

Ultimele Stiri
abonare newsletter