Politică

Udrea: În PDL să iniţiem o construcţie politică de centru dreapta cu un candidat la Preşedinţie

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Baia Mare, că se gândeşte ca în interiorul PDL să se ia decizia de a iniţia o construcţie politică de centru dreapta care să aibă un singur candidat la Preşedinţie, susţinând că şi PNL ar putea face parte din construcţia respectivă.

Elena Udrea Elena Udrea

"Mă gândesc ca în interiorul PDL să luăm decizia de a iniţia oconstrucţie politică de centru dreapta care să aibă un singur candidat la Preşedinţie", a afirmat Udrea, înainte de Colegiul Director al PDL, care se întruneşte sâmbătă la Baia Mare.

Ea a susţinut că din construcţia respectivă ar putea face parte Forţa Civică, Mişcarea Populară şi, eventual, PNL, "după ce nu va mai fi în alianţă".


Potrivit acesteia, viitorul candidat la prezidenţiale trebuie să fie "un om popular care să adune voturi".

Pe de altă parte, Udrea a reiterat declaraţiile de vineri, referitoare la premierul Victor Ponta, spunând că, "de câteva zile, de când este în România, este foarte nervos". Ea a mai spus că Ponta a fost deranjat "foarte tare" de ceea ce s-a întâmplat în perioada în care el a lipsit din ţară, susţinând că "se comportă ca un năbădăios politician".

Ultimele Stiri
abonare newsletter