Politică

Eugen Tomac, liderul Partidului Mişcarea Populară: Obiectivul nostru este să constituim filiale în toată ţara

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a afirmat, luni, la Iaşi, că din toamnă mai mulţi parlamentari se vor alătura formaţiunii, precizând că scopul partidului nu este neapărat formarea de grupuri parlamentare, ci constituirea de filiale în ţară, până la înregistrarea PMP la Tribunal.

Eugen Tomac a declarat, într-o conferinţă de presă, că există mai mulţi parlamentari care şi-au manifestat intenţia de a se alătura Partidului Mişcarea Populară, acest lucru urmând să se întâmple în toamnă, potrivit Mediafax.ro.

"Nu am plecat de la principiul să ne creăm întâi un grup parlamentar, apoi să ne facem şi un partid. Nu vă ascund că se vor alătura parlamentari la PMP, însă obiectivul principal este să constituim filiale în toată ţara şi până la înregistrarea partidului să avem aceste filiale funcţionale. În măsura în care vom avea mai mulţi parlamentari vom lua în calcul şi alte forme de organizare, dar nu acesta este obiectivul, ci să punem pe picioare partidul cât mai repede", a spus liderul PMP, Eugen Tomac.


La rândul său, liderul fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a afirmat că dacă există probleme de integritate, cei care vor să vină în PMP vor fi refuzaţi.

"Cu părere de rău pentru aceşti oameni, va trebui să-i refuzăm. Dacă nu sunt probleme de integritate, oricine din clasa politică e binevenit. trebuie să strângem rândurile pe dreapta, nu să ne fragmentăm", a spus Marian Preda.


Liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat că împreună cu vicepreşedintele partidului Teodor Baconschi se află într-o vizită în câteva judeţe din Moldova, afirmând că s-a început cu Iaşiul pentru că defilarea stângii în această zonă trebuie oprită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter