Politică

Papahagi: „Ponta, pericol pentru securitatea naţională“

Adrian Papahagi, membru în conducerea Mişcării Populare, consideră că prim-ministrul Victor Ponta este un „pericol pentru securitatea naţională".

„Plagiator recidivist, mare mitoman şi iresponsabil notoriu, Victor Ponta a devenit un pericol pentru securitatea naţională", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Mişcării Populare. Papahagi spune că primul atentat la adresa stabilităţii României a fost lovitura de stat ratată din vara anului 2012 şi că ceea ce s-a întâmplat în ultima lună confirmă iresponsabilitatea premierului.

„În cazul Hayssam, deşi s-a declarat informat, Victor Ponta a dovedit că habar nu avea de situaţia acordurilor de extrădare semnate de România cu alte state şi a făcut afirmaţii de natură să compromită o operaţiune delicată a serviciilor secrete. Astăzi se dovedeşte că premierul iresponsabil ignoră deciziile luate în şedinţe CSAT la care a participat el însuşI", se mai arată în documentul citat.


De asemenea, acesta susţine că documentul CSAT din februarie, care a fost desecretizat, arată că este integral responsabilitatea lui Ponta, în dubla lui calitate de şef al Guvernului şi de ministru interimar al Transporturilor.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a desecretizat Hotărârea adoptată în data de 5 februarie 2013 cu privire la privatizarea CFR Marfă.


„Pucist ratat, premier prost informat şi gafeur, plagiator şantajabil, membru CSAT afectat de amnezie, Victor Ponta nu este doar un politician lamentabil, ci a devenit un veritabil pericol pentru securitatea României", adaugă Papahagi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter