Politică

Tomac: Ponta să renunţe la limbajul de golănaş dacă vrea să fie om de stat

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat că premierul Victor Ponta trebuie să renunţe la "limbajul de golănaş", replicând la afirmaţia liderului PSD că PMP este alcătuită din "looseri de profesie şi ţuţări ai preşedintelui Traian Băsescu".

Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară

"Victor Ponta trebuie să renunţe la limbajul de golănaş dacă vrea să fie un adevărat om de stat", a declarat Tomac, luni, pentru Mediafax.

Partidul Mişcarea Populară este o ciorbă reîncălzită alcătuită din "looseri de profesie şi ţuţări ai preşedintelui Traian Băsescu", o formaţiune care nu va fi capabilă de vreo surpriză pe scena politică, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.


El a susţinut duminică, la RTV, că nu a observat vreun om nou la Mişcarea Populară, ci doar persoane care s-au aflat şi la PSD şi PNL, dar "au luat bătaie".

"Eu nu m-am dezis şi nu mă voi dezice niciodată de preşedintele Traian Băsescu, Ponta însă trebuie să se dezică urgent de oameni precum Radu Mazăre, care a dat o gaură de 100 de milioane de euro la Portul Constanţa, Nicolescu de la Argeş pe care l-a apărat pe treptele DNA împreună cu tot partidul, şantajistul Voiculescu, fraudatorul de alegeri Dragnea, inculpatul Fenechiu, care fură transformatoare, precum şi de toţi primarii şi consilierii locali declaraţi incompatibili de către ANI pe care vrea să îi salveze prin modificări abuzive de legislaţie", a mai afirmat Tomac.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter