Politică

Daniel Buda: „Liviu Dragnea duce România spre falimentul democrației!“

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că propunerea vicepremierului Liviu Dragnea potrivit căreia referendumul privind revizuirea Constituției să dureze trei zile, va duce România spre falimentul democrației.

Democrat liberalul clujean îi solicită lui Liviu Dragnea să nu facă regulile referendumului după placul  grupului de interese pe care îl conduce ci după legile țării și voința cetățenilor.

„După cum bine știm, Liviu Dragnea este unul dintre marii “specialiști” ai României, mai ales în domeniul referendumurilor, iar acum, în comparație cu referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, Liviu Dragnea dorește să se asigure că va exista suficient timp pentru ca listele electorale să fie fraudate după bunul său plac iar țara noastră să fie arătată cu degetul din nou de întreaga Europă. Mâna dreaptă a premierului Victor Ponta, Liviu Dragnea a demonstrat ani de zile cum se conduce un județ spre faliment iar acum dorește să demonstreze că poate duce și democrația României spre faliment, cu un referendum de trei zile“, spune Daniel Buda.


În opinia liderului PDL Cluj, comportamentul lui Liviu Dragnea demonstrează un „infantilism politic“, pentru că în nicio țară în care există democrație consolidată, nu există un referendum care să dureze trei zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter