Politică

NEMULŢUMIRI în PRM. Şefii de filiale vor ÎNLOCUIREA lui Corneliu Vadim Tudor

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/vadim.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />24 de filiale ale PRM au convocat astăzi, la Palatul Parlamentului, o şediţnă extraordinară, în încercarea de a-l da jos pe Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului, fiind nemulţumite de felul în care tribunul conduce PRM,  "Rebelii" au votat suspendarea întregii conduceri şi organizarea unui Congres Extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri, potrivit evz.ro.<br /></strong>


Plenara Extraordinară a Cosiliului Naţional al PRM discută despre suspendarea actualei conduceri a partidului, instalarea unei conduceri interimare şi organizarea, în toamnă, a unui Congres Extraordinar care să aleagă un nou lider. Mari şanse are preşedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, prezent, de altfel, la şedinţă.

Vadim Tudor dă vina pe Hrebenciuc

Corneliu Vadim Tudor, nu recunoaşte valabilitatea şedinţei de astăzi, care nu a fost convocată de Biroul Politic al PRM, aşa cum este statutar. Acesta a ameninţat că va desfiinţa partidul, mai ales că marca PRM e înregistrată la OSIM pe numele lui. Tribunul a declarat că în spatele demersului de astăzi se află vicepreședintele PSD Viorel Hrebenciuc.

"Este o făcătură publică marca Viorel Hrebenciuc", a spus acesta. Președintele PRM a susţinut că Hrebenciuc ar fi plătit exact 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM.

Ultimele Stiri
abonare newsletter