Politică

Se închide circulaţia pe strada Grigore Ignat! VEZI de când şi de ce!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/05_mai/22/04-lucrari-tramvai.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că, începând cu data de 14 iunie ora 21.00, se va închide circulaţia auto pe strada Cpt.Grigore Ignat, tronsonul cuprins Bd. Muncii şi  podul peste râul Someşul Mic în vederea efectuării lucrărilor la linia de tramvai. </strong></p>

Lucrările se vor executa inclusiv pe curba de la intersecţia  Bd. Muncii – strada Cpt.Grigore Ignat, circulaţia auto desfăşurându-se alternativ pe o singura bandă.


Pe perioada lucrărilor se interzice  accesul auto pe strada Cpt.Grigore Ignat, de la sensul giratoriu din zona  podului peste râul Someşul Mic, cu excepţia riveranilor, din direcţia strada Traian Vuia (nu se va mai putea ieşi în Bd. Muncii).

“Recomandăm conducătorilor auto sa utilizeze, pentru direcţia Apahida - Cluj-Napoca, ruta alternativă: strada Traian Vuia- Branului- Plevnei- Câmpina- Fabricii- Bd. Muncii”, spun cei de la Primărie.


Pentru lucrările la linia de tramvai care se efectuează în zona intersecţiei Bd. Muncii- Oasului- Byron (zona Real)  şi care au determinat interzicerea virajelor la stânga peste linia de tramvai, circulaţia autovehiculelor se poate realiza pe direcţia Gara - Chinteni şi spatiul comercial Real (dus - întors), pe următoarea rută alternativă: strada Oaşului- Codru Draguşanu/ Iasomiei- Sobarilor- Fabricii- Bd. Muncii.


Ultimele Stiri
abonare newsletter