Politică

Cristian Preda, SUSPENDAT şase luni din PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/03/cristian_preda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />BPN al PDL a decis, luni, să îl suspende din partid pentru o perioadă de şase luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, potrivit Mediafax.ro.

Conducerea PDL au discutat, luni, despre viitorul în formaţiune al celor care critică deciziile partidului, cei vizaţi fiind Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, rămânând de văzut dacă se va lua sau nu o decizie în cazul acestora. BPN al PDL a decis să îl suspende din partid pentru o perioadă de şase luni pe Cristian Preda.


Alin Popoviciu a declarat luni că îşi menţine solicitarea de excludere din partid a lui Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, dar că vrea să asculte părerea tuturor membrilor BPN, adăugând că în momentul de faţă sunt mulţi colegi cu multe alte păreri.

Întrebat dacă îşi menţine solicitarea de excludere din partid lui Cristian Preda, Theodor Paleologu, Sever Voinescu, Popoviciu a spus: "Eu am făcut o propunere BPN şi astăzi BPN discută propunerea mea şi vreau să ascult şi opiniile colegilor mei".



Citeşte şi:

BREAKING NEWS -- Baconschi a demisionat din PDL: "Plec fără resentimente"


PDL decide soarta membrilor care au „denigrat“ partidul

abonare newsletter