Politică

Președintele Mișcării Populare: „Celelalte partide sunt nişte corturi, fără fundaţie”

<p> <div style="font-family: Helvetica; font-size: 18px; line-height: 24px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(26, 26, 26, 0.296875); -webkit-composition-fill-color: rgba(130, 98, 83, 0.0976563); -webkit-composition-frame-color: rgba(191, 107, 82, 0.496094); -webkit-text-size-adjust: auto;">Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat, duminică, la Braşov, că un partid puternic are nevoie mai întâi de o fundaţie, susţinând că celelalte partide din România sunt "nişte corturi, fără fundaţie".

Marian Preda a spus că obiectivul principal al Fundaţiei Mişcarea Populară este crearea unui partid diferit de cele actuale prin două lucruri majore: "să aibă oameni competenţi puşi în toate funcţiile pe care partidul le are în interior, pe criteriile fundaţiei, competenţă profesională, integritate, compatibilitate cu programul şi disponibilitate pentru voluntariat şi un partid în care să existe democraţie internă reală". El a mai spus că un partid puternic are nevoie mai întâi de o fundaţie, susţinând că celelate partide din România sunt "nişte corturi". "Facem întâi fundaţia şi apoi construim casa. Celelalte partide sunt nişte corturi, fără fundaţie", a spus Preda.
Fundaţia Populară are în prezent 6.400 de membri şi intenţionează ca până în toamnă să strângă minim 25.000 semnături pentru a înfiinţa partidul, iar în mai, anul viitor, să lanseze candidaţii pentru europarlamentare.

abonare newsletter