Politică

Blaga: „La toamnă vom nominaliza guvernul din umbră al PDL”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/pdl m 12.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL, Vasile Blaga a declarat astăzi, la Cluj, că partidul pe care îl conduce va desemena la începutul toamnei, „guvernul din umbră”. </strong></p>

El a mai precizat că PDL a demarat, în ţară, prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activităţii socio-economice, „urmărind profesionalizarea partidului, a instituţiilor, a comisiilor de specialitate”.


„În urma activităţii din comisii, la începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră. Acesta nu va fi desemnat în biroul meu de unul, doi, trei colegi, ci membrii respectivului guvern alternativ vor fi desemnaţi în conformitate cu eforturile pe care le-au depus colegii noştri şi în fiecare zonă"”, a spus Blaga.

Vasile Blaga a fost prezent, vineri, la Cluj, la o dezbatere cu tema „Soluţii şi inţiative legislative ale PDL privind reforma constituţională, administrativă şi a justiţiei”.

abonare newsletter