Politică

Vezi CINE va realiza "BUFTEA DE CLUJ" şi CÂT va costa

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/29/primarie - buftea de cluj semnare contract.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Contractul pentru realizarea Centrului Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative, cunoscut şi sub numele de “Buftea de Cluj” a fost semnat astăzi la Primaria Cluj-Napoca. Licitaţia a fost câştigată de Valve International cu RDV Construct. </strong></p>

 

Primarul Emil Boc a declarat că iniţial valoarea proiectului a fost estimată la 68 milioane lei, însă, în urma licitaţiei în care s-au înscris 16 firme, preţul s-a stabilit la 42 milioane lei.


Lucrările pentru realizarea centrului vor începe în 10 iunie, iar termenul de finalizare a fost stabilit la 24 de luni.

“Buftea de Cluj” va avea patru etaje, trei niveluri de subsol şi parter, iar suprafaţa utilă va fi de 13.000 mp. Centrul va fi realizat în Lomb.


26 de companii vor beneficia de acest centru, iar printre domeniile pentru care se pretează “Buftea de Cluj” se numară creaţia artistică, producţie cinematografică, video şi tv, activităţi de tipărire, editare produse software, cercetare şi dezvoltare în ştiinţe sociale.

abonare newsletter