Politică

Tinerii PDL îl atacă “online” pe Giurgiu

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/22_ziua/giurgiu_otpdl.jpg" border="0" alt="giurgiu_OTPDL" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pe pagina de Facebook a OTPDL a fost publicată ieri o poză denigratoare la adresa deputatului Mircia Giurgiu. După câteva ore, poza a dispărut… dar nu şi dovada existenţei ei.</p> <p>Într-o fotografie apărută pe pagina de Facebook a Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj (vezi foto) “sindicalistul” Mircia Giurgiu apare cu un ochi învineţit.</p> <p>Aşa au înţeles tinerii democrat-liberali să îl ironizeze pe colegul lor de partid, deputatul Mircia Giurgiu, pe care îl acuză ba că ar visa la fotoliul de primar, ba că ar vrea să plece din partid, folosind drept pretext asumarea răspunderii Guvernului pe noul Cod al Muncii.</p>

Giurgiu le dă replica la “cei mici”

În replică, Giurgiu le recomandă compătimitor mai tinerilor colegi “să mai înveţe cîte ceva” şi să se gândească serios la faptul că nu vor fi „directori sau viceprimari toată viaţa”. El s-a declarat surprins de atitudinea colegilor şi a explicat că nu are de gînd să plece din PDL. “Îi respect pe tineri, dar cred că ar trebui să se gîndească la faptul că acest Cod al Muncii îi priveşte şi pe ei. Nu vor fi tot timpul în funcţii de conducere, vor avea nevoie şi ei de protecţia muncii”, a precizat Giurgiu.

Deputatul clujean a adăugat că nu este de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pe noul Cod al Muncii, dar respectă propunerea partidului în ce priveşte asumarea pe Codul muncii, dar nu este de accord cu acest lucru. “Ar fi trebuit să se discute în comisiile de specialitate din Parlament şi ar fi trebuit să se ţină cont şi de partenerii sociali”, a spus deputatul Giurgiu.


Moisin nu recunoaşte, dar e dat în gât de colegi

Liderul Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj, viceprimarul Radu Moisin, nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. În cursul zilei de ieri, Moisin a declarat pentru evz.ro că pagina respectivă de Facebook nu este a organizaţiei de tineret a PDL, dar surse din partid îl contrazic. “Bine-nţeles că pagina le aparţine (tinerilor din PDL Cluj – n.r.) şi au făcut chestiunea asta intenţionat. Când au văzut că sună de la presă au scos poza de pe Facebook. Şi dacă nu mă credeţi, chiar Alexandru Jecan (prim-vicepreşedinte PDL Dej, secretar executiv PDL Cluj şi coordonator online PDL Cluj, potrivit paginii sale de Facebook – n.r.) mi-a zis că a scos-o…”, a declarat pentru monitorul un membru al organizaţiei de tineret a PDL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter