Politică

Prima şedinţă BPN a PNL din 2024; Nicolae Ciucă: Ne vom menţine priorităţile

Liberalii au avut joi prima şedinţă a Biroului Politic Naţional din 2024.

Joi a avut loc prima şedinţă BPN a PNL din 2024  Foto: Nicolae Ciucă Facebook.com Joi a avut loc prima şedinţă BPN a PNL din 2024 Foto: Nicolae Ciucă Facebook.com


 

„În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României şi ne vom menţine priorităţile, aşa cum le-am definit în construcţia bugetară. Continuăm investiţiile pentru dezvoltarea ţării şi avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătăţim infrastructura de transport, din educaţie şi din sănătate. Şi, aşa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe şi impozite”, a precizat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul reuniunii, conform Agerpres.


Potrivit liderului liberalilor, în cadrul şedinţei de joi s-au discutat şi o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acţiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar şi organizarea de către PNL, la Bucureşti, a Congresului PPE din martie, „un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenţi lideri din mai multe ţări europene şi care va consolida poziţia României pe harta politicii internaţionale”. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Ciucă, precaut în ce privește aderarea României la Schengen

Nicolae Ciucă: Suntem parte din Guvern şi vom fi, pentru că nu ne permitem să provocăm o criză politică

Ultimele Stiri
abonare newsletter