Politică

Lucian Bode spune că până la 1 iunie va fi instalat un nou guvern: „Cert este că vom avea un nou Guvern la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie”

Lucian Bode spune că România va avea un nou guvern până la 1 iunie.

Lucian Bode spune că România va avea un nou guvern /FOTO: Lucian Bode - Facebook

 

 


Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marţi, cu ocazia unei vizite efectuate în judeţul Vaslui, că până la 1 iunie un nou Guvern va fi instalat la Palatul Victoria.

 


„Preocuparea noastră este aceea de a ne face treaba zi de zi în interesul românilor. Cred că această rocadă la guvernare se va realiza în termenul agreat de coaliţie, astfel încât până pe data de 1 iunie să avem instalat un nou Guvern la Palatul Victoria", a spus Lucian Bode.

Oficialul a menţionat că nu are cunoştinţă despre momentul în care premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia.

„Nu ştiu dacă o va face joi, vineri sau sâmbătă. Cert este că un nou Guvern vom avea la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie. Trebuie să ţinem cont şi de ce au spus şi liderii coaliţiei, şi anume, principala noastră preocupare este acum să soluţionăm revendicările personalului din educaţie şi odată cu soluţionarea acestui conflict putem să intrăm şi în linie dreaptă cu negocierile pentru noua structură a Guvernul", a afirmat Bode.

Ministrul Afacerilor Interne a fost prezent, marţi, în judeţul Vaslui, unde a avut loc inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Bumbăta - Leova.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cea mai înaltă instanță academică a decis: Bode nu a plagiat

Lucian Bode a găsit o comisie care să îl scape de acuzațiile de plagiat

Ultimele Stiri
abonare newsletter