Național

Un bărbat s-ar fi aruncat cu doi copii într-un lac de acumulare, din Bacău. Minorii au fost declarați morți

Un bărbat s-ar fi aruncat duminică în apele Barajului Berești din județul Bacău, împreună cu cei doi copii ai săi minori, un băiețel de patru ani și o fetiță de cinci luni.

Cei doi copii au fost recuperați din apele Barajului Berești, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, au fost declarați morți/ FOTO: captură ecran Google Maps Cei doi copii au fost recuperați din apele Barajului Berești, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, au fost declarați morți/ FOTO: captură ecran Google Maps

 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, județul Bacău.


 

Tragedia s-ar fi produs după o ceartă în familie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Bărbatul este în continuare căutat, atât în apele Barajului Berești, cât și pe uscat, scrie observatornews.ro.

Cei doi copii au fost recuperați din apele Barajului Berești, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, au fost declarați morți.


„Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. 

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări”, a transmis IPJ Bacău.


 

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE în Timișoara! O mamă s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu copiii ei. Cei trei au murit

abonare newsletter