Național

Fostul primar al Timișoarei, rămas fără permis! A condus cu 108 km/h într-o zonă cu limita de 50

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a rămas fără permis după ce a condus cu o viteză extrem de mare într-o zonă în care limita era de 50 km/h.

Fostul primar al Timișoarei, rămas fără permis! A condus cu 108 km/h într-o zonă unde limita era de 50 Fostul primar al Timișoarei, rămas fără permis! A condus cu 108 km/h într-o zonă unde limita era de 50

 

 


Polițiștii l-au oprit pe fostul primar al Timișoarei când acesta circula cu 108 km/h într-o zonă în care limita legală era de 50 km/h.

 


Incidentul a fost anunțat și povestit pe Facebook chiar de către Nicolae Robu, fostul primar, care spune că nu s-a întâmplat în localitate, dar el chiar nu a văzut semnul de limitare a vitezei.

Totodată, Robu spune că „legea e lege”, își asumă și plătește pentru cele întâmplate:


„AM GREȘIT, ÎMI PARE RĂU, ASUM ȘI... PLĂTESC! Pentru că LEGEA E LEGE ȘI TREBUIE SĂ FIE LEGE PENTRU TOȚI ȘI TOȚI TREBUIE SĂ PLĂTIM când o încălcăm!

Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos - n-am ce să-i reproșez! -, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar... asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege.


Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!”, a anunțat Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Șofer, prins de radar cu 142 km/h pe strada Traian Vuia. Vitezomanul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Șofer, prins cu 114 km/h pe Bulevardul Muncii în Cluj-Napoca. Bărbatul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

abonare newsletter