Național

Dosar penal pentru trafic de substanțe toxice, după ce o femeie a spart un termometru cu mercur

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice după ce o femeie a spart, în propria casă, un termometru cu mercur.

Dosar penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice, după ce o femeie a spart un termometru cu mercur Dosar penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice, după ce o femeie a spart un termometru cu mercur


 

Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au întocmit, luni, un dosar penal pentru trafic de produse sau substanţe toxice, după ce o femeie a anunţat autorităţile că a spart un termometru cu mercur în locuinţă.


 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, mercurul, care este o substanţă toxică, a fost colectat de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, precizează sursa citată.

Deși în termometre se află o cantitate mică de mercur (până la 2 grame), spargerea unui astfel de termometru este totuși un incident ce poate avea consecințe serioase pentru sănătatea noastră și pentru mediu.

CITEȘTE ȘI:

S-a dus beat la plimbare cu ATV-ul în Cluj și s-a trezit cu dosar penal pentru trei infracțiuni

Un bărbat A TRÂNTIT la pământ un copil care se certa cu fiul său. Polițiștii i-au făcut dosar penal. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter