Național

Un sortiment de biscuiți digestivi, retras din magazine. Atenție! S-a găsit o bucată de metal în el

Biscuiţii cu ovăz fără zahăr adăugat Galletas Gullon vor fi retrași de pe piaţă în urma prezenţei unui corp străin metalic.

Un sortiment de biscuiți digestivi, retras din magazine. Atenție! S-a găsit în el o bucată de metal Un sortiment de biscuiți digestivi, retras din magazine. Atenție! S-a găsit în el o bucată de metal

 

 


Mai mulţi retaileri vor retrage de pe piaţă un sortiment de biscuiţi cu ovăz fără zahăr adăugat după ce a fost descoperită prezenţa unui corp străin de natură metalică, potrivit unor anunţuri postate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

 


Producătorul biscuiţilor este compania spaniolă Galletas Gullon.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Retailerii care au anunţat retragerea de pe piaţă a produsului Biscuiţi Digestivi cu ovăz fără zahăr adăugat 410g sunt eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour şi Auchan.


Numărul lotului este 30823521.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, va rugăm să nu îl consumaţi şi să il returnaţi în magazinul de la care l-aţi achiziţionat până pe 18.02.2022, în baza bonului fiscal”, se arată în anunţul privind retragerea produsului publicat de compania Firenze Com SRL.

CITEȘTE ȘI:

Pipote și ficat de pui, retrase din două mari supermarketuri. Cei care le-au cumpărat, sfătuiți să NU consume

Un produs TOXIC a fost retras de urgență din magazine. Conținutul de pesticide, peste limita legală

Ultimele Stiri
abonare newsletter