Național

Subiectul zilei în Italia: Jurnalistă RAI, bruscată și sechestrată de senatoarea anti-vaccinistă Diana Șoșoacă! VIDEO

Jurnalista italiană Lucia Goracci de la Rai Uno, alături de echipa sa, a fost sechestrată timp de câteva ore de senatoarea Diana Șoșoacă. Jurnalista se afla în biroul de avocatură a lui Șoșoacă, pentru a filma un interviu în cadrul unui material jurnalistic legat de rata scăzută de vaccinare din România.

Jurnalista Lucia Goracci, sechestrată de Diana Șoșoacă. Foto: Captură video. Jurnalista Lucia Goracci, sechestrată de Diana Șoșoacă. Foto: Captură video.

Soțul Dianei Șoșoacă ar fi agresat-o fizic pe Lucia Goracci, scrie ansa.it, iar întâmplarea a fost filmată și a ajuns în spațiul public.

Jurnalista, după ce a fost bruscată, a fost ținută cu forța în biroul de avocatură de către soțul senatoarei Diana Șoșoacă, mai precizează sursa citată.


Subsecretarul de Externe din Italia Benedetto Della Vedova a declarat marți că a vorbit cu ambasadorul Italiei, care a condamnat ferm acțiunea petrecută, și a spus că autoritățile din România au luat măsuri față cu privire la faptele soțului senatoarei Diana Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI:

Diana Șoșoacă, anchetată pentru că a blocat vaccinarea într-un centru din Iași

Ultimele Stiri
abonare newsletter