Național

Vaccinații, dați afară din biserică. Un preot le-a smuls masca de pe față la slujbă, în Botoșani

Un preot din Botoșani a dat afară din biserică credincioșii care erau vaccinați anti-Covid-19 și le-a smus măștile de pe față.

Credincioșii, dați afară din biserică pentru că sunt vaccinați. Un preot le-a smuls masca de pe față la slujbă, în Botoșani Credincioșii, dați afară din biserică pentru că sunt vaccinați. Un preot le-a smuls masca de pe față la slujbă, în Botoșani

 

 


DSP pornește o anchetă în cazul mai multor preoți care au fost acuzați de credincioși că ar fi cerut ca cei vaccinați să plece din biserică.

 


Șeful DSP Botoșani a declarat că au fost depuse sesizări în această privință și că ar exista chiar și dovezi video.

„Chiar avem nişte reclamaţii la nivelul DSP legat de faptul că, preotul în timpul slujbei, a recomandat ieşirea din biserică a persoanelor vaccinate, li s-a atras atenţia să nu poarte mască, chiar li s-a smuls masca de pe faţă. Vom face o anchetă în cursul acestei săptămâni şi vom lua legătura şi cu conducerea bisericii la nivelul judeţului Botoşani.


Sunt şi filmaţi, sunt şi poze. Avem şi preoţi care susţin această activitate de vaccinare şi chiar le recomandă enoriaşilor, dar avem şi aceste excepţii”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Aceste acte au avut loc în trei parohii, în comunele Cordăreni, Drăgușeni și Todireni, potrivit monitorulbt.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Cluj a fost pălmuit de o femeie pentru că nu poartă mască în autobuz

E OFICIAL! Masca redevine OBLIGATORIE PESTE TOT. Noile restricții intră în vigoare de LUNI

Ultimele Stiri
abonare newsletter