Național

O fetiţă de 8 ani dispărută dintr-o localitate din Botoşani, găsită moartă la marginea pădurii. Suspiciune de crimă.

O fetiţă de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la marginea unei păduri din comuna botoșăneană Albești. Trupul copilei prezenta urme de violență.

Fetiță de opt ani, din Botoșani, găsită moartă la marginea unei păduri/Foto: IPJ Botoșani Fetiță de opt ani, din Botoșani, găsită moartă la marginea unei păduri/Foto: IPJ Botoșani

 

 


O fetiţă de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Suspiciuni de crimă în cazul tragediei din Botoșani

Fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase. 


Se pare că înainte de a fi ucisă, minora ar fi fost violată, potrivit sursei citate. 

CITEȘTE ȘI: 
Bărbatul dispărut în urmă cu două zile din Cluj-Napoca a fost găsit mort. Cadavrul, descoperit în comuna Chinteni.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.


„Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava”, arată polițiștii. 

Potrivit informațiilor din presa locală, copila a fost găsită dezbrăcată, cu urme de violență pe corp. 


În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul dispărut în urmă cu două zile din Cluj-Napoca a fost găsit mort. Cadavrul, descoperit în comuna Chinteni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter