Național

Situație de urgență în Prahova. O stradă s-a surpat lângă blocuri, 20 de oameni au fost evacuați. VIDEO.

20 de persoane au fost evacuate după prăbuşirea unei străzi pe o suprafaţă de peste 60 de metri din orașul Slănic, județul Prahova.

Situație de urgență în Prahova. Sursă foto: Facebook/DSU Situație de urgență în Prahova. Sursă foto: Facebook/DSU

 

 


Autorităţile au dispus, joi, evacuarea preventivă a 20 de persoane după prăbuşirea unei străzi din oraşul Slănic, județul Prahova, pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri.

Autorităţile au dispus, joi, evacuarea preventivă a 20 de persoane după prăbuşirea unei străzi din oraşul Slănic, județul Prahova. Sursă foto: Facebook/DSU

De asemenea, zona afectată a fost închisă circulaţiei, fiind impuse restricţii. Totodată, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat că o echipă de experți au evaluat situația creată în urma surpării de teren. Grupul de ingineri s-a deplasat la faţa locului pe cale aeriană.


Autorităţile au dispus, joi, evacuarea preventivă a 20 de persoane după prăbuşirea unei străzi din oraşul Slănic, județul Prahova. Sursă foto: Facebook/DSU

Prefectura Prahova a anunțat că în zona afectată au fost montați martori pentru verificarea mișcării terenului. Reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) au precizat că intervenția este încă în dinamică. 

Orașul Slănic stă pe o mină de sare, iar autoritățile au anunțat că în subsol ar exista galerii vechi de două mii de ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mamă clujeancă, terorizată de către fiu. Victima a cerut evacuarea lui din casă

Etichete: prahova evacuare dsu
abonare newsletter