Național

Caz șocant în Capitală. Un bucureștean și-a strangulat mama imobilizată la pat, apoi a anunțat Poliția că a găsit-o moartă. Bărbatul a fost arestat.

Un bucureştean şi-a ucis cu sânge rece mama imobilizată la pat, după ce ar fi strâns-o de gât, apoi a sunat la 112 să anunţe că a găsit femeia decedată.

Un bucureştean a fost arestat după ce şi-ar fi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, imobilizată la pat/Foto: pixabay.com Un bucureştean a fost arestat după ce şi-ar fi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, imobilizată la pat/Foto: pixabay.com

 

 


Caz șocant în Capitală, unde un bărbat și-a ucis mama în urmă cu două săptămâni, anunțând Poliția că a găsit-o moartă pe femeie, însă datele necropsiei au relevat contrariul: moartea femeii a fost una violentă. 

 


Un bărbat de 55 de ani din Capitală a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti, după ce şi-ar fi omorât mama în vârstă de 88 de ani, care se afla în grija sa.

Procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului.


CITEȘTE ȘI: 
Violență în familie. Tânără din Negreni, cercetată pentru tentativă de omor pentru că și-a înjunghiat partenerul.

Anchetatorii au reţinut că, la data de 20 martie, în timp ce se afla în locuinţa comună din municipiul Bucureşti, Sector 6, bărbatul şi-ar fi sufocat şi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat, iar, ulterior, a apelat serviciul de urgenţă 112, sesizând că mama sa a murit.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reţinut, în esenţă, următoarea situaţie de fapt: La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuinţa comună din mun. Bucureşti, sector 6, inculpatul şi-a sufocat şi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgenţă 112, sesizând faptul că mama sa era decedată. Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au constatat decesul victimei, iar autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă şi a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situaţie”, potrivit unei informări publicate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 


Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 100.000 de cazuri de violenţă domestică în România, anul trecut. Situație alarmantă în Cluj, unde violența în familie numără sute de cazuri noi de la un an la altul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter